Uslovi korišćenja

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici Nicholas-tea.com prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa  pravilima koja primenjujemo. Zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštavanja vršimo izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Ovaj Ugovor o korišćenju  utvrđuje ugovor između Nicholas Tea, i svakog korisnika koji reguliše korišćenje naše web prezentacije. Molimo Vas da pažljivo i potpuno pročitate ovaj sporazum pre korišćenja Sajta ili otkrivanja bilo kakvih ličnih podataka.
Korišćenjem Sajta ili otkrivanjem bilo kakvih ličnih podataka: slažete se da ste pročitali i razumeli uslove ovog Ugovora,  prihvatate i slažete se da ćete biti obavezani da poštujete Uslove Korišćenja, prihvatate i slažete se da ćete se pridržavati svih zakona i propisa koji se primenjuju na predmet ovog Ugovora.
Ukoliko se ne slažete sa uslovima korišćenja ovog ugovora, nemojte pristupati ili koristiti našu web prezentaciju i otkrivati nam vaše lične podatke.
Uslovi upotrebe sadržani u ovom Ugovoru mogu se periodično menjati i mogu se revidirati bilo kada i s vremena na vreme, prema našem isključivom nahođenju, ažuriranjem ove objave. Povremeno bi trebalo da posetite ovu stranicu da biste pregledali trenutne uslove korišćenja jer su oni obavezujući za vas. Vaše dalje korišćenje Sajta znači da prihvatate bilo kakve izmene ili izmene ovog Ugovora. Ako je bilo kakva izmena neprihvatljiva za vas, vaša opcija je da raskinete ovaj Ugovor tako što ćete nas kontaktirati. Određene odredbe uslova korišćenja sadržane u ovom Ugovoru mogu biti zamenjene pravnim obaveštenjima ili uslovima koji se nalaze na određenim stranicama Sajta. Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta Nicholas-tea.com isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Korisnicima sajta Nicholas-tea.com strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Slažete se da ćete koristiti Sajt u zakonite svrhe i da ste odgovorni za korišćenje i komunikaciju na Sajtu. Slažete se da nećete postavljati na ili preneti putem Sajta bilo koji nezakoniti, prekršajni, klevetnički, nepristojan, preteći, uvredljivi ili na drugi način nepoželjan materijal bilo koje vrste, uključujući bilo koji materijal koji podstiče nezakonito ponašanje ili ponašanje koje bi podstaklo građansku odgovornost, narušilo tuđa prava intelektualne svojine ili na drugi način krši bilo koje merodavno lokalno, državno, nacionalno ili međunarodno pravo. Slažete se da nećete koristiti Sajt na način koji bi ometao normalan rad ili kršio bilo koju upotrebu ovog Sajta.

Slažete se da nećete pristupiti Sajtu bilo kojim sredstvom osim interfejsa koji pružamo. Zabranjeno je prikazivanje ili pokretanje Sajta ili bilo koje informacije ili materijal prikazan na Sajtu u okvirima ili sličnim sredstvima na drugoj web-lokaciji bez našeg prethodnog odobrenja. Svi dopušteni linkovi na Sajtu moraju biti u skladu sa svim važećim zakonima, pravilima i propisima.

Mi ne tvrdimo da su materijali sadržani na Sajtu ili proizvodi opisani ili ponuđeni na Sajtu prikladni ili dostupni za korišćenje u nadležnostima izvan Srbije, ili da je ovaj ugovor u skladu sa zakonima bilo koje druge zemlje. Korisnici Sajta izvan Srbije to rade na svoju inicijativu i rizikuju i odgovorni su za poštovanje svih važećih zakona i propisa. Slažete se da nećete pristupiti Sajtu sa bilo koje lokacije ili teritorije gde je njen sadržaj nezakonit i da ste vi, a ne mi, odgovorni za poštovanje svih važećih zakona i propisa.

Ovaj Ugovor je važeći dok ne bude raskinut od strane nas ili Vas. Mi, po sopstvenom nahođenju, možemo obustaviti ili raskinuti ovaj Ugovor u bilo kom trenutku bez prethodnog obaveštenja i uskratiti vam pristup Sajtu ili bilo kom delu istog. Možete raskinuti ovaj Ugovor u bilo kom trenutku tako što ćete nas kontaktirati i prestati da koristite svoj korisnički nalog na Sajtu.  Zadržavamo pravo da izmenimo ili prekinemo, privremeno ili trajno, Sajt ili bilo koji njegov deo uz obaveštenje.

Zadržavamo pravo da ukinemo bilo koji korisnički nalog ako se vaša porudžbina smatra lažnom. Slažete se da možemo prekinuti ili obustaviti vaš pristup celom Sajtu ili njegovom delu, sa ili bez najave, za svako ponašanje koje, po našem vlastitom mišljenju, smatra kršenjem bilo kog dela ovog Ugovora, zakona ili propisa ili je štetno za drugog korisnika ili nas.

Koristeći naš Sajt Vi predstavljate i slažete se da ste stariji od 18 godina i da ste u potpunosti sposobni i kompetentni za ulazak u uslove korišćenja i garancije navedene u ovom Ugovoru ili bilo koje navedene odredbe i uslove. Ako ste mlađi od 18 godina, ne smete koristiti ovaj Sajt.

Uslovi kupovine

Postupak i uslovi kupovine i prodaje na nicholas-tea.com internet prodajnom mestu definisani su sledećim parametrima: narudžbinom, plaćanjem, slanjem robe i dostavom. Sve cene su izražene u dinarima (RSD).

Cena proizvoda navedena na sajtu je konačna u trenutku porudžbine. Sve cene su u dinarima bez uključenih troškova dostave. Po izvršenom naručivanju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu izvršene porudžbine. Povratna mail poruka sadrži podatke o narudžbini i vaše kontakt podatke za isporuku koje ste ostavili prilikom poručivanja. Na vašu email adresu će stići fiskalni račun.

Naručivanje robe putem sajta

Naručivanje robe na nicholas-tea.com internet prodajnom mestu može se vršiti 24 časa na dan, sedam dana u nedelji.
Roba se naručuje elektronskim odabirom određenog proizvoda (artikla) i njegovim dodavanjem u potrošačku korpu klikom na dugme „Poruči“.
Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac konačno potvrdi narudžbinu klikom na dugme „Naručite“ u poslednjem koraku na strani za slanje porudžbine.
Ukoliko nismo u mogućnosti da isporučimo bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktiraćemo kupca robe po pitanju zamene poručene robe ili otkazivanja porudžbine, putem e-pošte ili telefonskim putem. Svi ostali naručeni proizvodi će biti isporučeni u skladu sa ovim uslovima i pravilima.
Nicholas-tea.com  ne odgovara kupcu za bilo kakvu vrstu eventualno nastale štete, zbog nemogućnosti da isporuči bilo koji od naručenih proizvoda.

Naručivanje robe putem telefona

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da izvršite porudžbinu putem sajta, možete to učiniti i telefonom na broj +381631416595, radnim danima
od 08 do 16 časova.

Plaćanje

Plaćanje je pouzećem. Naručenu robu plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. 

Načini dostave

Proizvodi koje naručite putem sajta nicholas-tea.com biće vam isporučeni putem kurirskih službi. Isporuka je na teritoriji Republike Srbije. Naručenu robu plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Pri prijemu pošiljke plaćate cenu naručenog artikla i sam trošak isporuke koji zavisi od težine paketa.

Naručeni proizvod ili proizvodi biće vam isporučeni u roku od maksimalno 7 radnih dana od datuma porudžbine. Ukoliko naručenog proizvoda nema na zalihama ili dodje do vanrednih okolnosti koje sprečavaju isporuku narudžbine, bićete obavešteni o nemogućnosti da vam se proizvod isporuči u predviđeno vreme i dobićete informaciju kada će to biti moguće. Nicholas-tea.com se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice.

Reklamacija

Kupac može podneti reklamaciju u slučaju kada je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine.
Prilikom preuzimanja pošiljke kupac je dužan da u prisustvu kurira proveri dostavljeni paket. Ukoliko na dostavljenom paketu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) kupac nije dužan da preuzme paket. Online prodavac će o daljem postupku obavestiti kupca u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, kontaktirate našu korisničku podršku na info@nicholas-tea.com.
U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka podnošenja iste.

Kupac nema pravo na reklamaciju ako je nedostatak na robi nastao njegovom krivicom, fizičkim oštećenjem pri upotrebi robe ili nepravilnog održavanja robe. Kupac, po zakonu, nema pravo na reklamaciju robe koja je podložna pogoršanju kvaliteta ili ima kratak rok trajanja i zapečaćene robe koja se ne može vratiti zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga i koja je otpečaćena nakon isporuke.
Svaki oštećeni proizvod će se zameniti na račun prodavca. Kupac snosi troškove transporta.

Pravo na odustanak od ugovora

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navodjenja razloga i dodatnih troškova, osim direktnih troškova vraćanja robe.
Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na Obrascu za odustanak od ugovora.
Izjava o odustanku od ugovora smatra se blagovremenom ukoliko je poslata na našu email adresu (info@nicholas-tea.com) u roku od 14 dana od dana kada je kupac primio porudžbinu. Mi ćemo Vas o prijemu Obrasca za odustanak koji ste poslali poštom ili elektronskim putem, obavestiti odmah i bez odlaganja poštom ili putem emaila.
Potrošač je dužan da vrati robu, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao Obrazac za odustanak.
Potrošač snosi troškove vraćanja robe.
Potrošač je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan.
Potrošač nema pravo da odustane od ugovora u slučaju isporuke robe proizvedene prema posebnim zahtevima potrošača ili jasno personalizovane.
Nicholas Tea će vam bez odlaganja izvršiti povrat uplate, s tim da će se od iznosa odbiti troškovi isporuke, ako nisu prethodno bili uračunati, Povrat uplate će se uraditi najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo primili popunjen Obrazac za odustanak od ugovora, kao i robu koja se vraća.
Povrat novca će se izvršiti na tekući račun potrošača ili na neki drugi tekući račun koji potrošač odredi i pošalje na našu email adresu ili putem pošte. Uplata se vrši na tekući račun, bez obzira što je potrošač platio gotovinski kuriru prilikom preuzimanja, jer nismo u mogućnosti da na bilo koji drugi način izvršimo povraćaj novca.

Nicholas Tea ima pravo da ne izvrši povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća ili dok ne dobije dokaz od kupca da je roba poslata.
Protekom roka od 14 dana prestaje pravo potrošača na odustanak od ugovora.
Obrazac za odustanak od ugovora možete preuzeti ovde.

Komunikacija elektronskim putem

Kada posetite Nicholas-tea.com ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

Izjava o zaštiti privatnosti

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice Nicholas-tea.com (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Politika Privatnosti

Nicholas Tea poštuje Zakon o zaštiti podataka o ličnosti i obavezuje se da će čuvati privatnost podataka svih naših kupaca. Ova Politika Privatnosti opisuje vrste ličnih podataka koje prikupljamo o pojedincima putem naše web stranice, kako ih možemo koristiti, obrađivati i čuvati, i nama dostupne opcije u vezi sa korišćenjem informacija. Politika privatnosti takođe opisuje mere koje preduzimamo za zaštitu ličnih podataka, koliko dugo ih zadržavamo i kako nas pojedinci mogu kontaktirati u vezi sa praksom privatnosti i ostvariti svoja prava.

Prilikom kupovine obavezno se unose samo neophodni, osnovni podaci o kupcima kako bi uz pomoć tih podataka bili u mogućnosti da vam isporučimo željenu robu, kao i da vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. Sve ostale vrste informacija koje delite sa nama, su opcione i ni na koji način nisu obavezujuće.

Vrste ličnih informacija koje dobijamo uključuju:

  • kontakt informacije (kao što su ime, email adresa, adresa za dostavu, poštanski broj, broj telefona);
  • informacije za slanje pošljki kao što su ime i adresa.
  • istoriju porudžbina, uključujući informacije o kupljenim ili pregledanim proizvodima na našoj web stranici;
  • detalje koje pružate kroz takmičenja, nagradne igre i ankete;
  • druge lične informacije sadržane u sadržaju koji ste poslali putem našeg web sajta, kao što je putem naše stranice “Kontaktirajte nas” ili drugih alata za korisničku podršku;
  • IP adresu, uređaj, operativni sistem i browser informacije.

Informacije koje dobijemo putem usluga na našoj web prezentaciji koristićemo po potrebi kako bismo ispunili našu ugovornu obvezu da vam pružimo proizvode i usluge koje zatražite, kao i da isporučimo naručene. Osim toga, mi ćemo koristiti vaše kontakt informacije za slanje mail newsletter-a, biltena, važnih obaveštenja o našim proizvodima, uslugama, prodaji i posebnim ponudama ukoliko se prijavite da ih dobijate. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje i poručivanje.

Kupci u svakom trenutku mogu izmeniti ili obrisati neki od podataka koji su uneli ili zatražiti brisanje svih ličnih podataka koje su uneli i koji se čuvaju u našem sistemu. Svi podaci o kupcima i porudžbinama se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni, kao i poslovni partneri kojima zbog obavljanja posla budu dostupni ovi podaci, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Nicholas Tea neće deliti lične podatke kupca odnosno korisnika sa drugim stranama osim u slučajevima navedenim u sedećoj stavci i u situaciji kada to zakonski propisi zahtevaju. Zadržavamo pravo da vaše lične podatke prikažemo samo banci i kurirskoj službi koja vrši isporuku na zadatu adresu radi omogućivanja vršenja kupovine. Nicholas Tea se ograđuje od eventualnog korišćenja ličnih informacija od strane drugih lica u bilo koje druge svrhe od navedene, te stoga ne može biti odgovorna za eventualnu štetu.

Sledeće vrste kolačiča i sličnih tehnologija mogu biti korišćene putem naše web prezentacije. Uvek možete blokirati upotrebu nekih ili svih kolačića koje koristimo na našoj web stranici, no to može uticati na njenu funkcionalnost.

Korišćenje kolačića (cookies)

Web sajt Nicholas-tea.com koristi kolačiće. Kao što je to uobičajeno na svim Internet sajtovima za registraciju je neophodno da vaš Internet browser podržava rad sa kolačićima. Kolačići su standardno uključeni na većini programa za pretraživanje interneta. Predstavljaju male datoteke koje se skladište na kompjuteru korisnika u svrhu olakšavanja navigacije po sajtu i personalizovanja usluge koja mu je predložena. Da biste imali koristi od skupa funkcija koje se nalaze na sajtu, preporučuje se da podesite browser tako da ih prihvata. Kolačići sa sajta ne sadrže podatke koji omogućavaju da vas identifikuju i ne mogu se koristiti za pokretanje programa ili isporuku virusa na vaš računar. Kolačići su jedinstveno dodeljeni vama i jedino mogu biti pročitani od strane web servera u domenu koji vam ih je poslao. Osnovna svrha kolačića je da obezbede pogodnosti koje će kupcima uštedeti vreme prilikom posete web sajtu. Odluka o dopuštanju korišćenja kolačića na Internet stranici u potpunosti je vaša. Treba napomenuti da Internet stranica funkcioniše optimalno samo ako je omogućeno korišćenje kolačića. Isključivanjem i/ili blokiranjem kolačića korisnik i dalje može pristupiti web-stranicama sajta. Međutim, postoji verovatnoća da pojedine mogućnosti ili funkcionalnosti web-stranice neće biti dostupne, odnosno da će vreme potrebno za pristup pojedinim funkcijama web-stranice biti duže od uobičajenog.

Kolačići za web analizu trećih strana

Putem naše web prezentacije i usluga možemo dobiti lične informacije o vašim aktivnostima na mreži tokom vremena i preko aplikacija trećih strana, web lokacija, uređaja i drugih online usluga. Na našem web sajtu koristimo usluge analitike drugih proizvođača, kao što su Google Analytics. Dobavljači usluga koji administriraju ove analitičke usluge koriste automatizovane tehnologije za prikupljanje podataka (kao što su adresa e-pošte, IP adrese, kolačići i drugi identifikatori uređaja) kako bi ocenili, na primer, korišćenje naših usluga i dijagnostifikovanje tehničkih problema. Da biste saznali više o usluzi Google Analytics, posetite www.google.com/analytics/learn/privacy.html. Ove informacije koristimo isključivo u svrhe kako bismo razumeli kako koristite našu web prezentaciju u cilju poboljšanja funkcionalnosti.

Ostale online usluge i dodaci trećih strana

Naša web prezentacija može pružati linkove na druge online usluge i web-lokacije radi vaše udobnosti i informacija, a mogu uključivati i dodatke trećih strana kao što su aplikacije, alati i widgeti (npr. Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter, i YouTube). Ove usluge, web-lokacije i funkcije trećih strana mogu raditi nezavisno od nas. Praksa privatnosti ovih trećih strana, uključujući detalje o informacijama koje oni mogu prikupiti o vama, podložna je izjavama o privatnosti tih strana, što vam preporučujemo da pregledate. U meri u kojoj bilo koje povezane online usluge ili funkcije trećih strana nisu u vlasništvu ili pod našom kontrolom, Nicholas Tea nije odgovoran za praksu informisanja trećih strana.

Siguronosne mere zaštite podataka

Prikupljeni podaci su u elektronskom obliku i zaštićeni SSL sertifikatom koji enkriptuje podatke i tako osigurava da se komunikacija između računara korisnika i stranice nicholas-tea.com odvija sigurnim protokolom. Iako Nicholas Tea sprovodi razumne zaštitne mere za zaštitu podataka, ne može se smatrati odgovornim za kriminalna dela trećih osoba ili aplikacija proizvedenih od strane trećih osoba.

Vaša prava i izbori

Nudimo vam određene izbore u vezi sa ličnim informacijama koje dobijemo o vama. U obimu predviđenom važećim zakonom, takođe možete da se protivite korišćenju vaših ličnih informacija u svrhu direktnog marketinga i da se odjavite sa naših marketinških mailing lista tako što ćete pratiti link “Odjavite se” u našim email porukama ili nas kontaktirati direktno putem kontakt forme.

Odricanje odgovornosti

Sajt nema namenu da obezbedi davanje dijagnoze, lečenje ili medicinski savet. Proizvodi, usluge, informacije i drugi sadržaji koji se pružaju na Sajtu, uključujući informacije koje se mogu dati direktno na Sajtu ili povezivanjem na sajtove trećih strana, pružaju se samo u informativne svrhe. Molimo vas da se konsultujete sa lekarom ili drugim zdravstvenim radnikom o bilo kojoj medicinskoj ili zdravstvenoj dijagnozi ili opcijama lečenja.

Informacije koje su date na Sajtu i povezanim web stranicama, uključujući informacije koje se odnose na medicinska i zdravstvena stanja, tretmane i proizvode, mogu se dati u sažetom obliku. Informacije na Sajtu koje uključuju bilo koju deklaraciju proizvoda ili pakovanja ne bi se trebale smatrati zamenom za savet od strane lekara. Sajt ne preporučuje samostalno lečenje zdravstvenih stanja. Informacije na sajtu nisu sveobuhvatne i ne pokrivaju sve bolesti, oboljenja, fizička stanja ili njihovo lečenje. Obratite se svom lekaru odmah ako imate pitanja u vezi sa zdravljem. Nikada ne zanemarujte ili ignorišite medicinski savet na osnovu informacija koje ste možda pročitali na Sajtu.

Linkovi ka ili pristup sa bilo kog web sajta ili resursa treće strane nije odobravanje bilo koje informacije, proizvoda ili usluge. Mi nismo odgovorni za sadržaj ili učinak bilo koje web stranice trećih strana. Korišćenje web sajtova trećih strana je na vašu vlastitu odgovornost.

Ne biste trebali koristiti informacije ili usluge na Sajtu za dijagnozu ili lečenje bilo kakvih zdravstvenih problema ili za prepisivanje bilo kakvih lekova ili drugih tretmana. Uvek se konsultujte sa svojim lekarom i pročitajte informacije na deklaraciji proizvoda ili pakovanju, pre upotrebe bilo kog biljnog proizvoda ili pre početka bilo kog programa vežbanja ili ishrane ili započinjanja bilo kog tretmana zdravstvenog problema. Svaki pojedinac je različit i može različito reagovati na različite proizvode. Trebalo bi da se konsultujete sa svojim lekarom o interakcijama između lekova koje uzimate i biljnih proizvoda. Komentari napravljeni na bilo kom delu Sajtu od strane zaposlenih ili korisnika Sajta su strogo njihovi lični stavovi napravljeni u svom ličnom svojstvu i ne predstavljaju naše stavove ili tvrdnje. Ocene proizvoda od strane bilo kog trenutnog ili prethodnog zaposlenog ili korisnika Sajta su strogo njihovi lični stavovi napravljeni u njihovom ličnom svojstvu i nisu zamišljeni kao zamena za odgovarajuću medicinsku negu ili savet od lekara. Mi nismo odgovorni za bilo kakve informacije koje su date na Sajtu u vezi sa preporukama koje se odnose na biljne mešavine za bilo koje zdravstvene svrhe. Cilj sajta nicholas-tea.com nije da zameni Vašeg lekara ili farmaceuta već da vas dodatno informiše.

Slažete se da je korišćenje Sajta na vaš rizik. Nicholas Tea i njegovi zaposleni ne daju garanciju da Sajt ili bilo koji program odgovara vašim zahtevima, da će sajt biti bezgranično ili konstantno siguran, bez grešaka ili prekida, da će rezultati dobijeni sa sajta ili bilo kog programa biti tačni ili pouzdani, kvalitet bilo kog proizvoda, usluge, informacije ili drugi materijali koje ste dobili kroz Sajt da će ispuniti vaša očekivanja i bilo koje greške na sajtu biti popravljene. Bilo koji materijal preuzet ili na drugi način dobijen kroz Sajt ili podsredstvom bilo kog programa je na vaš vlastiti rizik i vi ste odgovorni za bilo koju štetu vašeg operativnog sistema ili gubitka podataka koji rezultira nakon preuzimanja bilo kog materijala.
U slučaju nastanka eventualne štete, Nicholas Tea neće biti odgovoran za bilo koje indirektne, slučajne, posebne ili poslednične štete. Ako ste kupac, maksimalna odgovornost Nicholas Tea subjekta biće ograničena iznosom koji ste platili za bilo koji proizvod, informaciju ili uslugu koju ste naručili putem sajta Nicholas-tea.com. Ne dajemo garanciju u pogledu prodatih proizvoda ili usluga.
Nismo odgovorni za bilo koje štete informacija, proizvoda ili usluga koje nude treće strane.

Promena i ažuriranje podataka na sajtu

Nicholas-tea.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci Sajta nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovom Ugovoru, kontaktirajte nas na info@nicholas-tea.com.

Zavrtite točak i osvojite popust!

Vaučer će vam stići ne email.

>> Pokreni točak! <<
Slažem se sa Uslovima korišćenja.