Naručivanje robe putem sajta

Naručivanje robe na nicholas-tea.com internet prodajnom mestu može se vršiti 24 časa na dan, sedam dana u nedelji. 
Roba se naručuje elektronskim odabirom određenog proizvoda (artikla) i njegovim dodavanjem u potrošačku korpu klikom na dugme „Poruči“.
Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac konačno potvrdi narudžbinu klikom na dugme „Naručite“ u poslednjem koraku na strani za slanje porudžbine. Ukoliko nismo u mogućnosti da isporučimo bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktiraćemo kupca robe po pitanju zamene poručene robe ili otkazivanja porudžbine, putem e-pošte ili telefonskim putem. 

Naručivanje robe putem telefona

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da izvršite porudžbinu putem sajta, možete to učiniti i telefonom na broj +381 631416595,
radnim danima od 08 do 16 časova.

Plaćanje

Plaćanje je pouzećem. Naručenu robu plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. 
 
 

Načini dostave

Proizvodi koje naručite putem sajta nicholas-tea.com biće vam isporučeni putem kurirskih službi. Isporuka je na teritoriji Republike Srbije. Naručenu robu plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Pri prijemu pošiljke plaćate cenu naručenog artikla i sam trošak isporuke koji zavisi od težine paketa.

Naručeni proizvod ili proizvodi biće vam isporučeni u roku od maksimalno 7 radnih dana od datuma porudžbine. Ukoliko naručenog proizvoda nema na zalihama ili dodje do vanrednih okolnosti koje sprečavaju isporuku narudžbine, bićete obavešteni o nemogućnosti da vam se proizvod isporuči u predviđeno vreme i dobićete informaciju kada će to biti moguće. Nicholas-tea.com se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice.

Zavrtite točak i osvojite popust!

Vaučer će vam stići ne email.

>> Pokreni točak! <<
Slažem se sa Uslovima korišćenja.